SparkleFlow is het enige product wat met alle aspecten van het applicatie management rekening houdt en altijd een passende oplossing kan bieden door het modulaire en flexibele karakter. SparkleFlow zorgt voor een single-point-of-entry voor alle processen, informatie, documenten en bestanden gerelateerd aan applicatie management.

SparkleFlow integreert naadloos met een variëteit aan packaging en management software zoals RayPack, Wise, AdminStudio, InstallShield, App-V, ThinApp, SCCM, Altiris, Zen, Tivoli, HPSD, MS Office, en nog veel meer! Een set van add-ons en plug-ins breidt SparkleFlow uit en laat u de packaging ervaring verbeteren. De keuze van nieuwe of betere functionaliteit blijft toenemen. Wij blijven het aantal beschikbare add-ons en plugins uitbreiden voor meer en meer producten. Check deze website regelmatig om up-to-date te blijven over de beschikbaarheid van nieuwe add-ons, plug-ins, updates en / of upgrades!

ShowReport is de rapportage module van SparkleFlow. ShowReport biedt o.a. het volgende; aanpasbare queries (middels de view manager eenvoudig op te slaan en in te stellen). De mogelijkheid van custom rapportages bestaat middels een export van alle data of een selectie naar Excel. De Process overview laat de voortgang en de knelpunten zien van het gehele process in één view. ShowReport geeft een complete inventarisatie van het applicatie landschap.

Door de reeds in SparkleFlow beschikbare gegevens visueel op een overzichtelijk dashboard beschikbaar te stellen heeft u direct inzicht in de voortgang of knelpunten binnen uw process. Voor uw omgeving kunnen een of meerdere specifieke dashboards opgezet worden. Voor een voorbeeld van een SparkleFlow Insights dashboard.

Fikira heeft exclusiviteit voor wat betreft SparkleFlow binnen de ziekenhuis branche.

Meer weten?

Neem direct contact op!