Ik dacht dat ik wel wist wat ik moest doen om onze applicaties geschikt te maken voor Windows 10, maar Fikira liet mij de verschillende stappen zien en hield ons bij de les. Door te investeren in het proces en tools om het proces te blijven volgen hebben we binnen enkele maanden alle 200 applicaties werkend op Windows 10 en gaan we de migratie met vertrouwen uitvoeren.

Willem de Pater
Avidaro

Ik heb Fikira leren kennen als opdrachtgever van het Windows 7 project waarbij een transitie plaatsvond van XP naar Windows 7 en de onderliggende virtuele werkplekomgeving in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Fikira heeft een gedreven projectleider geleverd die met oog voor de techniek maar ook voor de professionals een resultaat kan behalen. Hierbij coacht, stuurt en spreekt hij vooral de mens aan op het resultaat. Fikira was naar mij als Opdrachtgever transparant en gaf duidelijk aan welke projectrisico’s er zijn en vooral op welke manier die ondervangen konden worden.

Piet Egelmeer
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Fikira is voor ons een goede aanwinst geweest om ons bij het AMC te helpen tijdens de migratie. Ook als kennisbron voor de eigen medewerkers heeft Fikira zijn rol vervuld. Fikira is een prettige leverancier die zich goed aanpast aan de omstandigheden en ook op vele gebieden in te zetten is door haar flexibiliteit.

Stephan Ockers
AMC

De medewerker van Fikira is een zeer kundige package engineer met veel kennis van MSI’s en VBscripting. Daarnaast is hij met zijn kennis van Windows, Active Directory en SMS ook een prima troubleshooter. Hij is prettig in de omgang en een uitstekende teamspeler.

Rabien Kamaansing
AMC